Zákon o kybernetické bezpečnosti a jeho dopady v praxi - Seidlerová, Elvy (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se věnuje zhodnocení dopadů změn zákona o kybernetické bezpečnosti. První část práce je úvodem do kybernetické bezpečnosti a rozborem legislativní stránky. V druhé části je rozebrán nový zákon a implementován do vybrané organizace.
The Cyber Security Act and its impact in practice
Keywords: kybernetická bezpečnost; bezpečnost; kybernetika; zákon; Česká republika; cyber security; security; cybernetics; law; Czech Republic