Řízení dodavatelského řetězce (SCM) ve vybraném podniku - Slavík, Michal (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením dodavatelského řetězce ve vybraném podniku. V teoretické části této bakalářské práce jsou zmíněny jednotlivé logistické problematiky, jejich řešení a řízení. V praktické části této bakalářské práce se autor zaměřil na určený podnik, kde analyzoval hospodárnost dodavatelského řetězce, zhodnotil úroveň logistiky a distribuce, ale také zhodnotil prodej a řízení vztahů se zákazníky. Autor zhodnotil výsledky a navrhnul doporučení.
Supply Chain Management (SCM) in a Selected Company
Keywords: logistika; doprava; náklady; výkony; materiál; skladování; hospodárnost; logistic; transport; costs; performances; materiál; stocking; economy