Posouzení ekonomické výhodnosti jednotlivých distribučních cest v podniku - Řeháková, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce je věnována posouzení ekonomické výhodnosti jednotlivých distribučních cest v podniku Choceňská mlékárna. Zaměřuje se na to, která distribuční cesta je pro podnik výhodnější. Zabývá se zejména náklady, tržbami a výši krycího příspěvku.
Appraisal of the economic advantages of individual distribution channels in the company
Keywords: ceny; náklady; tržby; distribuční cesty; krycí příspěvky; price; costs; revenues; distribution channels; contribution margin