Valuační obraz městského sídla - Svobodová, Monika (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá postavením a fungováním složitého komplexu, kterým je obec či město. Snaží se zmapovat současný obraz města Jaroměř se zaměřením na sociální a ekonomickou stránku problematiky. V práci jsou vysvětleny základní zákonitosti, které musí město splňovat, aby bylo funkční nejen uvnitř, ale i ve vztahu k okolním subjektům, a tím vytvářelo dokonalý obraz. Zjištěná teoretická východiska jsou následně porovnávána s výsledky terénního šetření. V závěru jsou stručně shrnuty získané poznatky a vytvořeny některé vlastní návrhy.
Valuational image of the city
Keywords: Image; město; Public relations; Komunikační strategie; komunikace s veřejností; SWOT analýza; marketing veřejné správy; Jaroměř