Opravné správní řízení - Budinská, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá základními právními pojmy týkajícími se veřejné správy a správního práva. Charakterizuje správní řízení, hlavní kritéria opravného řízení správního, opravné prostředky i správní řízení odvolací a problémy vyplývající z jeho aplikace.
Corrective administrative law procedure
Keywords: správní řízení; správní právo; aplikace; veřejná správa