Sociálně demografická struktura České republiky se zaměřením na region Rychnov nad Kněžnou - Muchová, Renata (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá vývojem demografické struktury v České republice. Je zaměřena na vzdělanostní strukturu, porodnost, sňatečnost a rozvodovost v okrese Rychnov nad Kněžnou.
Social demographic structure of the Czech Republic with a view to region Rychnov nad Kněžnou
Keywords: demografie; obyvatelstvo; porodnost; sňatečnost; rozvodovost; Rychnov n. Kněžnou; sociální struktura; demografický vývoj