Výsledky dotazníkového šetření studentů závěrečných ročníků bakalářského a navazujícího magisterského typu studia FZS z akademického roku 2020/2021 - (:unkn) unknown (Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií, 2021)
Cílem výzkumného šetření bylo získat informace o spokojenosti studentů závěrečných ročníků v bakalářských a navazujících magisterských studijních programech/oborech (prezenčního a kombinovaného studia) se studiem na Fakultě zdravotnických studií Univerzity Pardubice. Získané informace umožní zvýšit kvalitu výuky a její organizaci na fakultě a klinických pracovištích.
Keywords: dotazníkové šetření; dotazníky; Fakulta zdravotnických studií; Univerzita Pardubice; studenti posledních ročníků; hodnocení; bakalářské studium; navazující magisterské studium; hodnocení studia