Firemní marketing a informační technologie - Propper, Petr (Univerzita Pardubice, 2015)
Tématem této práce je internetový marketing a jeho možnosti použití. V úvodní části této práce budou popsány možnosti internetového marketingu. A následně bude po představení firmy následovat zhodnocení jejích činností na poli internetového marketingu a při nalezení slabých stránek bude navrženo řešení.
Business marketing and information technology
Keywords: internet marketing; websites; search engines; internet advertisement; social media; internetový marketing; WWW stránky; vyhledávače; internetová reklama; sociální média