Analýza a návrh zvýšení ekonomické výkonnosti vybraného podniku - Jeřábková, Eva (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zaměřuje na výkonnost vybraného podniku. Na základě hodnocení podniku prostřednictvím jednotlivých ukazatelů a modelů je navrženo opatření na upevnění finanční pozice a zvýšení ekonomické výkonnosti. Navržená opatření jsou dále ekonomicky vyhodnocena.
Analysis and proposal to increase economical performance of a company
Keywords: analýza podniku; výkonnost podniku; finanční ukazatele; ekonomické přidané hodnoty; bonitní a bankrotní modely; company analysis; company performance; financial indexes; economic value added; site index; bancrupt model