Osobnost manažera organizace působící v oblasti pohostinství - Fajglová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá tématem osobnosti manažera, který působí v oblasti pohostinství. Obsahem práce je analýza úlohy manažera v malé organizaci, probíhající procesy a fungování malé organizace, která svůj předmět činnosti orientuje do pohostinství. Cílem práce je pak deskripce osobnosti manažera, který vede tento typ organizace.
Personality of the manager of the organization operating in the field of hospitality industry
Keywords: osobnost; manažer; vedení; marketing; pohostinství; personality; manager; management; marketing; hospitality industry