Analýza situace a možnosti rozšíření MKD v dopravním podniku - Stockmann, Pavel (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá analýzou situace a možností rozšíření mezinárodní kamionové dopravy v dopravním podniku.
Keywords: kamionová doprava; dopravní podniky; Analýza