Marketingový mix vybraného podniku - Hurtová, Mariana (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingového mixu ve vybraném podniku - jedná se o fiktivní společnost XY, a. s. Práce bude rozdělena do dvou částí. První část se věnuje definici základních pojmů jako je marketing, marketingový mix, produkt, cena, distribuce a komunikace. Druhá část bude zaměřena na popis společnosti XY, a.s. a na analýzu marketingového mixu uvnitř podniku. Cílem práce je analyzovat marketingový mix ve vybraném podniku a na základě současné situaci na trhu navrhnout vhodné změny pro jeho zlepšení.
Marketing mix of a selected company
Keywords: marketing; marketingový mix; zpracovatelský průmysl; marketing; marketing mix; manufacturing industry