Racionalizace systému městské hromadné dopravy Chrudim - Carda, Petr (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce řeší problematiku městské hromadné dopravy v Chrudimi. Shrnuje současný stav tohoto systému. Součástí jsou návrhy řešení pro zlepšení systému a to konkrétně v oblasti optimalizace liniového uspořádání, informačních systémů, preference městské hromadné dopravy a kvality poskytovaných služeb.
Rationalization system urban mass transportation Chrudim
Keywords: Městská hromadná doprava; analýzy systémů; optimalizace liniového vedení; informační systémy; preference; kvalita dopravních služeb; urban mass transport; analysis of system; line optimisation area; information systems in urban mass transport; preference of mass transport; mass transport services quality