Schvalování technické způsobilosti jednotlivě vyrobeného silničního vozidla - Kutík, Filip (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce se zaměřuje na problematiku schvalování technické způsobilosti jednotlivě vyrobeného silničního vozidla. V práci bude analyzován současný stav tohoto typu schvalování technické způsobilosti. Následně bude sestaven technologický postup se všemi náležitostmi potřebnými ke schválení vozidla k provozu na pozemních komunikacích. V návrhové části práce autor uvede změny, které povedou ke zjednodušení a zlepšení tohoto technologického postupu. V závěru práce budou navržené změny autorem zhodnoceny.
Roadworthiness approval of a single produced road vehicle
Keywords: jednotlivě vyrobená vozidla; schvalování technické způsobilosti; silniční vozidla; technická způsobilost; single produced vehicles; roadworthiness approval; road vehicles; roadworthiness