Rezervační systém ARES-3 zajišťující prodej rezervací ve vlacích Českých drah, a.s. a dalších zahraničních železnic - Adámek, Jan (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce je zaměřená na vysvětlení specifického informačního systému Českých drah, a.s. označovaného jako ARES-3, který zajištuje prodej rezervací. Cílem práce je seznámení se systémem, vysvětlení principu prodeje rezervací z hlediska cestujících. Závěr práce shrnuje výsledky dosažené v analýze a příslušná doporučení.
Reservation system ARES-3 providing sales of reservations in Czech Railways, Ltd. trains and other foreign railways
Keywords: information systems; rail transport; ARES-3; reservations; informační systémy; železniční doprava; rezervace