Kvalita služeb MHD v Pardubicích a Hradci Králové z pohledu cestujících - Štábl, Robert (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá kvalitou služeb MHD v Pardubicích a Hradci Králové z pohledu cestujících. V první kapitole jsou vymezena zejména teoretická východiska zkoumané problematiky. Ve druhé kapitole je provedena analýza kvality služeb MHD v Pardubicích a Hradci Králové. Ve třetí kapitole jsou navržena opatření na zlepšení kvality služeb MHD, která jsou ve čtvrté kapitole zhodnocena.
Quality of urban public transport services in Pardubice and Hradec Králové from the perspective of passengers
Keywords: respondenti; kvalita dopravních služeb; městská hromadná doprava; ukazatele kvality dopravních služeb; průzkum spokojenosti cestujících; respondents; quality of transport services; urban public transport; indicators of the quality of transport services; passenger satisfaction survey