Podnikatelský plán vybraného podniku - Bergmanová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce je věnována tématu podnikatelského plánu včetně aplikace teoretických poznatků v podnikatelské praxi. Práce se věnuje problematice podnikatelského plánu od prvotních úvah podnikatele o založení společnosti, přes analýzu trhu k samotnému sepsání podnikatelského plánu.
Business plan of the chosen company
Keywords: podnikání; podnikatelský záměr; podnikatelský plán; návratnost investice; doing the business; business intention; business plan; ROI