Manipulativní techniky v reklamních tiskovinách - Kaninská, Irena (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce nastiňuje specifika a persvazivní prvky, kterými se vyznačují texty v reklamních tiskovinách. Součástí práce je kvalititavní a kvantitativní analýzy vybraných materiálů.
Manipulative techniques of advertising in printed materials
Keywords: reklama; tiskoviny; textová analýza; advertising; printed texts; text analysis