Lise Meitnerová a Otto Frisch: Interpretace a ověření procesu jaderného štěpení - Grygar, Filip (Fyzikální ústav AV ČR, 2019)
Článek se zabývá vědci Lise Meitnerovou a Otto Frischem a jejich Interpretací či ověřením procesu jaderného štěpení.
Lise Meitner and Otto Frisch: Interpretation and Verification of the Nuclear Fission Process
Keywords: Lise Meitner; Otto Frisch; jaderné štěpení; Lise Meitner; Otto Frisch; nuclear fission