Zhodnocení podnikatelského záměru vybraného obchodního podniku - Bilý, David (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce vyhodnocuje finanční situaci podniku.
Rate of business plan company
Keywords: obchodní firmy; Analýza; podnikatelský záměr; Finanční analýza