Rekonstrukce mostu 233-006 přes potok v obci Modřejovice, II/233 km 13,969 - Šťastný, Michal (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce pojednává o rekonstrukci silničního mostu ev.č. 233-006 přes potok v obci Modřejovice. Rekonstrukce má za úkol zlepšit nevyhovující stavebně technický stav mostního objektu na silnici II/233. Součástí rekonstrukce mostu je i úprava koryta Modřejovického potoka v okolí mostu a rekonstrukce navazujících úseků silnice II/233 na obou stranách mostu. Předmětem návrhu je varianta projektové dokumentace, zpracovaná ve stupni dokumentace pro stavební povolení.
Reconstruction of the bridge 233-006 over a creek in the village of Modřejovice, II/233 km 13,969
Keywords: rekonstrukce; most; koryto potoka; úsek silnice; reconstruction; bridge; creek bed; stretch of road