Personální politika České pošty, s.p. - Schejbalová, Petra (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza vybraných personálních činností obecně a ČP, současný stav.
Staffing policy of the Czech post,s.p.
Keywords: Česká pošta s.p.; personální řízení; vzdělávání pracovníků