Problémové vyučování v předmětu informační soustava v dopravě - Lenc, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je zaměřena na ověření vhodnosti či nevhodnosti využití koncepce problémového vyučování v předmětu Informační soustava v dopravě (ISD) a na základě příkladů se snaží ukázat případné možnosti uplatnění této koncepce ve výuce.
Keywords: pedagogika; problémové vyučování; informační soustava v dopravě; ISD; výuka; didaktika