Franšízing : příklad firmy Havex-auto s.r.o. - Valeš, Jiří (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce pojednává o teoretických a praktických aspektech používání jedné z vyvíjejících se metod distribuce - franšízing.
Franchising - example of Havex-auto s.r.o.
Keywords: franšízing; drobné podnikání; marketingové systémy; Havex- auto s.r.o.