Význam finanční analýzy a vybraných kritérií pro hodnocení efektivnosti činnosti DPmP - Novák, Radek (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor se v diplomové práci zabývá finanční analýzou a následným využitím finanční analýzy pro stanovení rozhodujících kritérií hodnocení efektivnosti činností DPmP a.s.
The importance of the financial analysis and selected criteria of operating efficiency assessment of DPmP
Keywords: Finanční analýza; finanční ukazatele; metody; Efektivnost; Dopravní podnik města Pardubic