Péče o dokumenty na středních školách v Pardubicích - Svědirohová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se bude zabývat péčí o dokumenty na středních školách v Pardubicích. Nejdříve se zmíní o školství, dále o ústředním orgánu pro předškolní zařízení, školská zařízení, základní školy, střední školy a vysoké školy tedy o Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy a o institucích, které s ním spolupracují. Přiblíží, jak pečují o písemnosti mnou zvolené střední školy - obchodní akademie, zdravotní škola, gymnázium a střední odborná škola cestovního ruchu s. r. o. Na závěr upřesní konkrétní rozdíly ve spisové službě mezi jednotlivými školami.
Care about Records at the Secondary Schools in Pardubice
Keywords: školství; Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy; Česká školní inspekce; spisová služba; archivní legislativa; education; Ministry of Education, Youth and Sports; Czech School Inspection