Vyhodnocení stability odporů pro tlustovrstvé hybridní obvody teplotním namáháním - Kejzlar, Milan; Lakatoš, Jozef (Univerzita Pardubice, 1995)
V článku jsou uvedeny některé výsledky zkoušek tlustovrstvých rezistorů pro hybridní integrované obvody. Testování probíhalo ve čtyřech zvýšených teplotách a nejvyšší nestability byly pozorovány u nejmenších odporových hodnot.
Evaluation of the stability of thickfilm resistors for hybrid-integrated circuits through temperature stress
Auswertung der Stabilität der Widerstände für dickschicht-hybrid-integrierte Schaltungen durch Belastung mit höheren Temperaturen