Role tert-alkoxidů alkalických kovů a aniontové polymeraci akrylátů a methakrylátů - Vlček, Petr (Ústav makromolekulární chemie Akademie věd České republiky, 2002)
Práce je věnována problematice aniontové polymerace akrylátů a methakrylátů.
Keywords: syntéza polymerů; aniontová polymerace