Informační zabezpečení odvětví dopravy (včetně průzkumu uživatelských potřeb) - Kolovratník, Martin (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je odborně prozkoumat současný stav situace v oblasti informačního zabezpečení dopravy a z marketingového hlediska navrhnout nové strategické postupy do dalších období.
Keywords: Marketing; průzkum; Informace; Doprava; Strategie