Procesní řízení ve středním podniku - Spurný, Jiří (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce je zaměřena na procesní řízení v podniku. První část informuje a popisuje základní výrazy týkající se procesního řízení. Dále popisuje problematiku těchto pojmů. V další části se v práci představuje konkrétní firma, jež se stala konkrétním příkladem pro detailní popsání problematiky, navazuje samotná analýza procesů, poukázání na rizika a slabá místa. Závěrem práce je doporučení vývoje vedení firmy pro minimalizaci rizik.
Process management in middle business
Keywords: management; procesy; procesní řízení; modelování procesů; analýza procesů; kontrola procesů; podnikové procesy; management; processes; process management; process modelling; analysis process; control process; business processes