Ověření bionafty ekodiesel ČMO 2 ve zkušebním provozu autobusů DP města Pardubice - Havel, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce posuzuje možnost použití konkrétní bionafty v prostředcích MHD.
Keywords: silniční doprava; městská hromadná doprava; Bionafta; Dopravní podnik města Pardubic; experiment