Zatraktivnění osobní železniční dopravy na trati Brno hl. n. - Hrušovany nad Jevišovkou - Černík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá revitalizací tratě 244 Brno hl.n. - Hrušovany nad Jevišovkou. Cílem této práce je navrhnout taková opatření, která zvýší atraktivitu tratě i železniční dopravy.
Making more attractive passenger railway transport on the line Brno hl. n. - Hrušovany n./Jevišovkou
Keywords: železniční doprava; zatraktivnění; bezbariérovost; revitalizace; trať 244; railway transport; attractiveness; barrier-free; revitalization; line 244