Možnosti predikce bankrotu podniku - Vaňásková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit doporučení pro možnosti odhadu finanční kondice obchodního partnera na základě analýzy současných možností a nástrojů, jak z pohledu interního či externího pozorovatele.
Possibilities of predicting the bankruptcy of a company
Keywords: finanční tíseň; bankrot; predikce bankrotu; modely souhrnného hodnocení; bonitní modely; bankrotní modely; financial distress; bankruptcy; bankruptcy prediction; summary assessment models; creditworthiness models; bankruptcy models