Analýza marketingového prostředí akciové společnosti Galex - Dočkalová, Markéta (Univerzita Pardubice, 1997)
V první části práce je uveden teoretický vstup do problematiky marketingového prostředí, které se dělí na mikroprostředí a makroprostředí. V druhé části je představena firma Galex, a.s., její vývoj, organizační struktura, její zboží a prodejny. V třetí části je zhodnoceno postavení firmy v marketingovém prostředí.
Keywords: Marketing; marketingové prostředí; Analýza; Galex, a.s.