Komparace životního stylu studentů Univerzity Pardubice - Fakulta zdravotnických studií a Fakulta elektrotechniky a informatiky - Pokorná, Květoslava (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá komparací životního stylu studentů Univerzity Pardubice, konkrétně Fakulty zdravotnických studií a Fakulty elektrotechniky a informatiky. Teoretická část definuje pojmy vztahující se ke zdravému životnímu stylu z pohledu vývojové psychologie u jedinců ve věkovém rozmezí 18-26 let. V praktické části je kvantitativním výzkumem s využitím dotazníku předloženo, jak studenti přistupují ke zdravému životnímu stylu. Cílem práce je zjistit, jaký postoj ke zdravému životnímu stylu zaujímají studenti Fakulty zdravotnických studií a studenti Fakulty elektrotechniky a informatiky.
Comparison of life style of students of the University of Pardubice - Faculty of Health Studies and Faculty of Electrical Engineering and Informatics
Keywords: životní styl; zdravý životní styl; rizikové faktory; postoje; studenti; lifestyle; healthy lifestyle; risk factors; posture; university students