Specifikace požadavků na CRM systém pro malou nebo střední firmu - Jílková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato práce je věnována systému pro řízení vztahu se zákazníky, zaměřuje se na vysvětlení principů tohoto systému a požadavků na něj. Zabývá se CRM strategií ve střední firmě, která se věnuje výrobě a prodeji koloběžek. Ve zvolené firmě jsou popsány stávající vize a cíle podniku a zhodnocen CRM systém. Dále se práce věnuje návrhu na zlepšení daného systému a lepší využití informací o zákaznících.
Specification of requirements on CRM system for small or medium company
Keywords: řízení vztahu se zákazníky; CRM systém; zákazníci; konkurence; customer relationship management; CRM sytem; customers; competition