Zásoby v logistickém řetězci - Halířová, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce analyzuje stávající logistiku firmy PARSTPOINT k.s.. V první části je položen teoretický základ, který charakterizuje problematiku řízení zásob. Další části práce se zabývají fungováním spedičního skladu firmy Setto Spedition s.r.o. a řízením zásobovacích procesů firmy PARSTPOINT k.s.. Charakterizují tok informací a materiálů mezi jednotlivými články logistického řetězce, dodavatelské a odběratelské toky informací, rozdělení zásob, jejich řízení a průtok skladem. Bakalářská práce se rovněž snaží nalézt možná zlepšení zásobovacích toků a poukázat na stávající efektivní řešení při rozvozu zboží firmy PARSTPOINT k.s. jejím zákazníkům.
Supplies in the logistics chain
Keywords: Logistika; logistický řetězec; procesy zásobování; spediční sklady; zásoby