The Aspect of Pessimism in John Steinbeck's "Of Mice and Men" - Klepáčková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2000)
V této práci se autor pokouší nalézt všechny zdroje pesimismu ve Steinbeckově díle "O myších a lidech", které je považováno za nejpesimističtější ze všech Steinbeckových prací.
Pesimismus ve Steinbeckově díle "O myších a lidech"
Keywords: Steinbeck, John; americká literatura; pesimismus; O myších a lidech