Die Bereicherung des deutschen Wortschatzes durch Wortbildung - Drábek, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá obohacením německé slovní zásoby především kompozity a praktickým využitím kompozit při výuce.
Obohacení německé slovní zásoby pomocí tvorby slov
Keywords: německý jazyk; slovní zásoba; tvorba slov; složeniny; kompozita; výuka jazyků