Výrobní logistika ve společnosti SpofaDental a.s. - Formánek, Karel (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce je věnována výrobní logistice. V teoretické části práce je charakterizována výrobní logistika se zaměřením na logistické technologie. V praktické části je provedena analýza využití stávajících logistických technologií ve výrobní logistice vybrané společnosti. Na základě zjištěných nedostatků byly navrženy úpravy.
Production Logistics at corporation SpofaDental Inc.
Keywords: logistika; logistické technologie; výroba; výrobní logistika; logistics; logistics technology; production; production logistics