Syndrom neklidných nohou - Brzoňová, Nela (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce vysvětluje problematiku syndromu neklidných nohou. Začátek práce popisuje s čím je syndrom neklidných nohou spojený. Druhá část popisuje rozdělení a diagnózu na základě příznaku. V poslední části je poukázáno na léčba založenou na všech aspektech spojených s tímto syndromem.
Restless legs syndrome
Keywords: syndrom neklidných nohou; železo; dopaminergní látky; neklid v nohou; restless legs syndrome; iron; dopaminergic substances; restless legs