Analýza personálního informačního systému z hlediska řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku. - Kratochvílová, Eva (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou personálního informačního systému z hlediska řízení lidských zdrojů. Cílem bakalářské práce je provést analýzu personálního informačního systému z hlediska jednotlivých činností řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku. V teoretické části práce je naznačena problematika řízení lidských zdrojů, jsou zde vymezeny základní pojmy z oblasti řízení lidských zdrojů a personálních informačních systémů a dále je zde obecně charakterizován personální informační systém. Analytická část práce se věnuje charakteristice analyzovaného podniku a popisu nově zavedeného personálního informačního systému v podmínkách tohoto podniku z hlediska řízení lidských zdrojů. V závěru je formulováno zhodnocení zavedení personálního informačního systému v analyzovaném podniku a jsou zde doporučena vhodná opatření ke zlepšení zjištěných nedostatků.
Analysis of personnel information system in terms of HRM in the selected company.
Keywords: řízení lidských zdrojů; personální informační systém; podniky; analýza; human resources management; personnel information system; enterprise; analysis