Fyzikální vlastnosti ofsetových barev INKREDIBLE - Netrvalová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem práce bylo provést srovnávací studii fyzikálních vlastností nové sady konvenčních ofsetových tiskových barev Inkredible řady Rapida od firmy Huber Group a jejich sadou HGT řady Rapis-A-More.
Physical properties of offset inks INKREDIBLE
Keywords: ofsetové tiskové barvy; reologické vlastnosti; povrchové napětí