Možnosti hodnocení externích efektů v železniční dopravě - Horáková, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce zachycuje aktuální stav v oblasti externalit v železniční dopravě, a to jak mezinárodní přístup, tak řešení problematiky v ČR.
Possibilities of evaluation of external effects in railway transport
Keywords: Doprava; železniční doprava; České dráhy