Edukace pacientů podstupujících radioterapii nádorů mozku - Jurná, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá edukací pacientů s diagnózou nádoru mozku. Zejména tím, zda mají dostatek informací o své nemoci a léčbě. V teoretické části je popsána anatomie mozku, vznik mozkového nádoru a druhy nádorů mozku.
Education of patients treated with brain tumor radiotherapy
Keywords: nádor; mozek; edukace; pacient; dotazník; brain; tumor; education; patient; questionnaire