Význam motivace pro úspěšné učení - Pribáňová, Petra (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se v práci zabývá důležitostí motivace v procesu učení. Ověřuje si některé motivační prvky v učňovském školství krátkým šetřením jehož vyhodnocení a interpretace je součástí této práce.
Keywords: pedagogika; učení; Motivace; úspěšnost