Projekt im Fremdsprachenuntericht - Tvrdoňová, Petra (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá projektovou metodou a jejím uplatněním ve vyučování cizího jazyka.
Projekt ve vyučování cizího jazyka
Keywords: němčina; cizí jazyky; výuka; didaktika; projektová metoda