Důsledky vstupu ČR do EU v oblasti silniční dopravy - Havránek, Martin (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza důsledků vstupu ČR do EU v oblasti silniční dopravy. Náměty na řešení současných problémů silniční dopravy.
Consequences of the accession of the Czech Republic to the EU in the road transportation area
Keywords: dopravní politika; Evropská Unie; silniční doprava; elektronické mýto