Analýza alternativních a akciových indexů - Lokvencová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce je zaměřena na analýzu akciových a alternativních indexů. V rámci alternativních investic byly analyzovány indexy vín. Hlavním aspektem této analýzy je historická výkonnost vevymezeném čase. Indexy jsou zkoumány a následně porovnány z krátkodobého, střednědobého i dlouhodobého hlediska.
Analysis of alternative and stock indices
Keywords: alternativní investice; výnos; index; akcie; víno; alternative investment; profit; index; stock; wine