Evropská hospodářská integrace - Hamerský, Petr (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce obsahuje informace o historii a orgánech Evropské unie, o hospodářské a měnové unii a vztahu České republiky a EU.
European economic integration
Keywords: Evropská Unie; historie; orgány ES/EU; Hospodářská a měnová unie; Česká Republika